Despre noi

DOCIGNITER – AGREGATOR INOVATIV DE DOCUMENTE INTELIGENTE

Proiect co-finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020

„Competitivi împreună”


Contractului de Finanțare nr. 38 / 02.08.2017, cod SMIS 115918

S.C. T2 S.R.L. este o societate centrată pe domeniul TIC, care funcționează în cadrul clusterului Alianţa Dunăreană pentru Securitate Informatică (ALDUSI) – cluster  centrat pe același domeniu, având ca principal scop dezvoltarea durabila a regiunii prin soluții informatice.

Deviza noastră este ”tehnologie la superlativ” pentru ca t2 este un think-tank care își propune găsirea celor mai bune idei de soluții pentru problemele clienților noștri.

Echipa noastră reunește profesioniști formați în cadrul unor coprporații de renume din sectorul TIC ce activează în Romania și în afara ei. Expertiza acumulata este rodul activităților din timpul implementărilor de proiecte TIC, proiectelor de cercetare în tehnologii inovatoare, participărilor la conferințe și expoziții.

Pentru implementarea proiectului „DocIgniter – Agregator inovativ de documente inteligente” T2 a alocat o echipă de proiect care este compusă din o echipă de management și una tehnică.

Echipa internă de management urmează să fie implicată în întreaga desfășurare a proiectului, implicându-se atât în faza de implementare, cât și în cea de operare, coordonând în această manieră activitatea echipelor, asigurând în același timp îndeplinirea tuturor obiectivelor propuse. Echipa de management va fi compusă din 4 persoane repartizate după cum urmează:

  • 1 manager de proiect ;
  • 1 responsabil economic;
  • 1 responsabil tehnic ;
  • 1 responsabil juridic.

Referitor la echipa tehnică, aceasta va fi responsabilă, în primul rând, cu activitatea de cercetare și dezvoltare a soluției inovative TIC, fiind preocupată de dezvoltarea unui produs unic. Pentru desfășurarea tuturor activităților specifice în bune condiții se va apela la personalul calificat de care această echipă va dispune. În cele ce urmează va fi prezentată structura echipei tehnice de implementare, după cum urmează:

  • 1 dezvoltator team leader tehnic
  • 1 dezvoltator
  • 1 analist/ QA